suleyman akdi 

kapat
  1. bi ata ancak bu kadar kötü binilenilir dedirten,imparator lakaplı,sürekliş kavga çıkartabilen pek çok şampiyon safkanın güle oynaya kazanabileceği yarışı kaybetmesine neden olan jokey
    (grand ekinoks, 20.02.2006 19:22)
  2. yaşı oldukça ilerlemiş olmasına rağmen hala bırakmayıp inatla devam eden,diğer jokeylere reislik tasladığı,bir çok yarışı bağladığı iddaa edilen jokey.ne olur ne olmaz denilip eklenmelidir yine de kuponlara.
    (Elendil, 20.02.2006 19:30)
  3. 2001yılı nisan ayında şöyle bir diyaloğuna şahit olmuşumdur.
    +süleyman abi,yaktın beni!
    -sana ne lan p....,g...oğlanı.
    (grand ekinoks, 25.05.2006 01:34)
  4. imparator lakaplı efsanevi jokey, hayli ilerlemiş yaşına rağmen geçen sene cumhurbaşkanlığı kupasını kazanmıştır.
    edit: kendisi saç baş da yoldurur.*
    (heman0212, 28.10.2006 21:14 ~ 21:20)
  5. atı döve döve finishe götüren jokey insan.
    (dreamshower, 06.11.2006 19:35)
  6. yavuzhan için "ee evet, yavuzhan da iyi bir attı esasında" gibilerinden konuşarak saç baş yolduran insan.
    (grand ekinoks, 17.03.2008 21:35)
  7. cizgi'ye çızgı diyen kişi.
    (grand ekinoks, 08.05.2008 18:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» namaz cicekleri » asli tandogan » prof dr ferhad nasibov » saygi » fernando jose torres sanz » can » meir har tzion » reklam » george michael dansi yaparak savasa girmek » bazen yaksan da gelmez » fatih karaca » ben hic asik olmadim » internet hukuku » windows media player » degil hediye bir cicek bile almayan sevgili » stiletto » ozgurluk mahkumlari » besi bir yerde » eagles » cem mumcu » uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet » agri kesici ve ates dusurucu » sevgi paylastikca cogalir » sozlukten sikilmak » agnostik » walking away » dugun gecesi regl olmak » sos cagon » plastik top ile hali saha maci yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa