sulandi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beynim sulandi
  2. n oldu gozlerin mi sulandi

© 2008 - uludağ sözlük

sulandi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sulandi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sulandi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the fountain » ben oldugum surece denizli bu takimda olamaz » die schwane im schilf » cse access » akp nin teror konusunda samimiyeti » yildirim demiroren in yoneticiligini sorgulamak » denizli bu kulupten iceri giremez » dikkat et ben ordayken oturma » radak emikis » kotali adsl » sarhosluk » fuckin awesome » bimer » joey lauren adams » ciplaklar kampi uyari levhalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » balikci avlayan sazan » efraim ezgin » oy verme kriterleri » besleme » dickryda » little angel records » mustafa denizli sampiyon yap bizi » hakaret edip ayar alinca kizlara feminist demek » hakem elestiri egrisi » now i am become death the destroyer of worlds » al ahini » susmak » pandoras box » polo