sulama kanallari 

kapat
  1. sulu tarım yapılan bölgelerde suların beton borularla genelliklede toprak üstünden taşınmasını sağlayan kanallardır.
    #939965 (pilotmont, 02.12.2006 18:18)

© 2008 - uludağ sözlük

sulama kanallari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sulama kanallari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sulama kanallari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tudeh » elfmsd » bana sen lazimsin » taraf » bolu » angel of death » bir varmis bir yokmus » play it again sam » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » yazarlarin korkak olmasi » terzi nikola » takvim i vakayi » belediye otobusunde aglamak » fotograf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agri » samsung i900 omnia » rui manuel trindade jordao » fikri sonmez » rambo » platonik ask » yaran ntvspor yorumlari » haydan gelen huya gider » rafet el roman » no tanri no cry » scooterda aglamak » entry eksilerken godfather theme dinlemek » beyaz prensli at » sehid » medar i iftihar