sukelarim sana 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sana cok kizdim ve sana ayarlar hazirladim
  2. al sana al sana pipim kaldi kel hasana
  3. al sana eylem al sana siyaset
  4. sana ne be adam sana ne
  5. sen sana pisir sen sana ye
  6. kapim sana hep acik mogaz kapim sana hep acik
  7. al sana
  8. al sana oss
  9. sana ne lan
  10. sana ne

© 2008 - uludağ sözlük

sukelarim sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sukelarim sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sukelarim sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi oy vermezsem catlarim » tropic thunder » attorney » joe burrus » londra » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » turk sanat muzigi » hipnoz » bir kere bile bira icmemis insan » hayata dair ic burkan detaylar » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » inadina akp » suha ozgermi » kalpsiz adam » unutamamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye son soz » karbon » jorg haider » mehmet turgut » dolores o riordan » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » batuhan karadeniz » biyikli kadin » agliyorum kahrimdan » sinavda mesaj atmak » kopeklerin birbirine girmesi » haci yagi kokulu sevgili » hell s kitchen » erkan ogur » vicky cristina barcelona