sukela hastaligi 

kapat
  1. $ukela bir çikolata ismini andırır; bağımlılık yapar buna da "$ukela hastalığı" denir.

bazen hani uyandığınız anda sayıkladığınız bir $ey olur -bilmem hiç ba$ınıza geldi mi bu- ama öyle böyle değil çok fecidir.

geçenlerde bir uyandım; "$ukelaaaaaa!" diye anırdım. karde$ime 50 $uku verdirttim badilere falan. ama nasıl bir zaaf; "güzel entry" diyenlere "$uku ver o zaman hehe" diyordum bazen o derece. yani sözlüğü açar açmaz bir insan "ben" butonuna mı yav$ar?

gayet itici ve salakça bir hastalık. bu entrye $ukela veren olursa döverim, nitekim artık "çok kötü" istiyorum.
    #1919660 (sidikli, 12.07.2007 19:16)
  2. şukela verilen entryler sayıları 10'u geçtiğinde yok olduklarından kelli ulu sözlük'te olması akıl karı olmayan hastalık, gibi geliyor bana yoksa suphen mi var?
    #1919735 (mevta, 12.07.2007 19:26)

© 2008 - uludağ sözlük

sukela hastaligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sukela hastaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sukela hastaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orospu cocugu » muhendisin aski » central european daylight time » caydanlik » kuran in tanri tarafindan gonderildigine inanmamak » facebook ta eski sevgiliyi bulmak » moderasyon sasirma sabrimizi tasirma » fenerbahce sampiyonlar ligini alir » viskningar och rop » sevgililer gunu nde turban hediye etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci