sukela dagitmak 

1. herkese mavi boncuk dagitmaktan daha sağlıklı bir eylem.
    #241770 (asiti kaçmış kola, 13.05.2006 23:54)
  2. (bkz: ulufe dağıtmak) *
    #241817 (denizci cakabey, 14.05.2006 00:01)
  3. çok aptal bi kere. hem de salak. hem pis hem deli. hepsi.

elden geçirir gibi böyle; eski, yeni, sıraya dizip de.

bi de 2 ölçek nikaltı entrysiyle kavuruyosun bunu(hafif pembeleşecek yannız), ardından da yakalıyosun un helvası tadını. tel tel bööle, kıyır kıyır.

hadi bakalım kaşıklayın gari, bi sana bi ona. efendim? haaa sağolasın, tatlıyla aramız yok.
    #3298613 (banainanma, 21.04.2008 05:55 ~ 06:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sukela dagitmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sukela dagitmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sukela dagitmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmiri izmir yapan ozellikler » yarak kafali » misfits » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » fabala » mavi gozlu dev » yolgezer » introjekt » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » got olmanin dayanilmaz hafifligi » paranoid sanri » osasuna » tourette sendromu » rockbursa » sinava giren asistana asik olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » tomer » kurdun gelini » nickmator » anlayis bekleyen sevgili » doper » cemsbg » maca kizi bilmeyen giremez » twelve » turkce verintiler sozlugu » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » eski sevgili gitti tatar geldi » ayak sagligi » dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili » teksir kagidi