suha calkivik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. suha
  2. suha oguzertem
  3. suha umar
  4. suha turizm
  5. suha tanriver
  6. hakki suha okay
  7. suha yavuz
  8. suha aydin
  9. suha tugtepe
  10. suha dogan

© 2008 - uludağ sözlük

suha calkivik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. suha calkivik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suha calkivik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zollinger ellison sendromu » sozlukteki otlar boklar » prestij » solcu » ozkiyim dusunceleri » terorun turkcesi » yiyorum yiyorum doymuyorum » deadliest catch alaskan storm » kingda ka » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » misfits » gerizekali sevgilim » sevilmedigini bilerek yasamak » puberte » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » x aleyhine girilen entry ye eksi oy vermek » maske » roberto mancini » aura hiemis » whiskey in the jar » matruska » favori uludag sozluk yazarlariniz » isletme » uyku felci » stupor » teror » cocuklarin aglarken vites artirmasi » otistik dusunce » archie thompson » arama motoru