sudi apak 

kapat
  1. istanbul universitesi iktisat fakultesi ingilizce iktisat bölümünde european integration ve current economic issues derslerine giren öğretim üyesi. itu'de işletme yüksek lisans programında financial markets and institutions dersini de verir. trakya üniversitesi iibf'nin dekanı, ayrıca eski rektör yardımcısıdır. her öğrenciye tereddütsüz referans olabilir. bilmem kaç ülke devlet başkanıyla yüzyüze konuşmuşluğu vardır. hatta kofi annan'la toplantısı olduğu için derse gelemediği de olmuştur. 15 kişinin girdiği derste yoklama alır ve verilen 60 kişilik yoklama kağıdına ses çıkarmaz. zaten yoklamayı dikkate de almaz.
    http://www.sudiapak.com
    #2486305 (phial, 18.10.2007 20:34 ~ 20:35)

© 2008 - uludağ sözlük

sudi apak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sudi apak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sudi apak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marcus miller » kule bar » folie hysterique » okultizm » sinava giren asistana asik olmak » back in black » elektra » kent » prozopagnozi » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » hipofaji » metabolik sanrilar » pamukkale universitesi » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » turkiye de yeterince camcak olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaratan rabbinin adiyla oku » miss me blind » misland » hosmerim » damardan giren eski sevgili » sizofreniform bozukluk » zuhahahaha denecek entryler » eskiya » apostasy » isik universitesi » implosion » camel natural flavor » olmeden okunmasi gereken kitaplar » afro sacli tatar » ataturk un emanetini devirmek istemek