sudan korkmak 

kapat
  1. hydrophobia
    geçmişte yaşanılan olumsuz su deneyimleri sonucu kişinin sudan korkması, su ile irtibata geçmekten kaçınması durumudur.
    ayrıca bu korku durumu en sık kedilerde yaşanır.
    #239111 (asiti kaçmış kola, 13.05.2006 12:43)
  2. kuduz oldun demektir..*
    #239123 (aby, 13.05.2006 12:50)
  3. (bkz: Jason Voorhees)
    #521970 (dominick, 10.08.2006 15:59)
  4. -cezmi banyo yapıcak mısın olm
    +hayır anne
    -nedenmiş o
    +sudan korkuyorum anne
    -bana sudan bahaneler uydurma çabuk banyoya bakim
    #521984 (pulp fiction, 10.08.2006 16:02)
  5. (bkz: hidrofobi)
    #522007 (intensivecare, 10.08.2006 16:07)

© 2008 - uludağ sözlük

sudan korkmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sudan korkmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sudan korkmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibne » sik » cok agir argo » turkiye de doktor olmak » surekli yalan soyleyen sevgili » carsafli ve sevgilisinin elinden tutan kadin » wall e » ben boyle hayatin » gokyuzunde beliren bir cift gizemli goz » din » amerika yi kesfeden insanin ilk sozleri » empire of rising sun » james hetfield » reddedilmeyecek cikma teklifi » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » neslihan demir » kendini etnik gruplari savunmaya adamis insan » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » the kids from room 402 » hatti mudafaa yoktur golf musabakasi vardir » ormanlar krali » ince ruhlu » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » arnofrisch » avrupa da turbanin serbest olmasi » 250 bornova teleferik hatti » herhangi bir gunun corbasi » seray internet cafe » ass » ekmek