suda yan ateste bogul 

kapat
  1. charles bukowski'nin siir kitabıdır, tabiki bukowski cizgisinden bir sey kaybetmemiştir lakin kitapta herkese gore en az bir siir bulunmaktadır
    #311023 (dopdop, 04.06.2006 03:16)
  2. --spoiler--
    hiç bir şeyin önemi yok, bir yataktan debelenmekten başka.
    ucuz hayaller ve bir birayla yapraklar ölürken ve atlar ölürken,
    ve ev sahipleri koridorlarda dikilmiş gözlerini bakarken;
    canlıdır müziği çekilmiş perdelerin,
    sinek sürüleri
    ve patlamalar sonsuzunda,
    son insanın mağarası;
    hiç bir şeyin önemi yok sızdıran lavabodan başka.
    boş şişeden, keyiften, kıstırılmış, bıçaklanmış ve traş edilmiş gençlikten başka,
    kendisine sözcükler öğretilip ölsün diye, arkası yastıkla desteklenmiş gençlikten başka.
    --spoiler--
    #2120176 (istanbul icin efkar vakti, 12.08.2007 20:49)
  3. (bkz: burning in water drowning in flame)
    #3417724 (akustikcinayet, 19.05.2008 15:04)

© 2008 - uludağ sözlük

suda yan ateste bogul başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. suda yan ateste bogul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suda yan ateste bogul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fair access policy » israil parmagi » lethal » psi ops the mindgate conspiracy » perdesiz bas gitar » lexus » tu kaka bana » moderasyondan bir aciklama bekleyen yazar » orumcek » msl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci