suda balik yan gider acma yaram kan gider 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. suda balik yan gider
  2. yaram 99 100 olur gider
  3. batti balik yan gider
  4. hamama gider kurna dugune gider zurna begenmez
  5. aganin mali gider azabin cani gider
  6. hepinize gider alayiniza gider
  7. suda balik olsak
  8. suda batan marjinal balik
  9. bulanik suda balik avlamak
  10. kac yazar simdi suda balik olsak

© 2008 - uludağ sözlük

suda balik yan gider acma yaram kan gider başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. suda balik yan gider acma yaram kan gider ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suda balik yan gider acma yaram kan gider nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nekromantik » bana sen lazimsin » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » ayfon » zengin dogmak » pancho villa » death race » tom bombadil » ingilterece » yazarlarin aslinda demek istedikleri » imhotep » zamane sozluk » grandmaster flash » adana » tolga evren » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anadolu saglik merkezi » mutluluk » tarih bir kere yazildi tisortu » baslik entry ve nick uyumu » beziman » 2008 kuresel ekonomi krizi » golden horn » metallica » birebir sozluk » ahmet yildiz olmedi sirin » insan » love remains the same » upside down house » smoke screen » anal seks