suclanan ve aklanan yazilar 

kapat
  1. aziz nesin'in davalık kö$e yazılarını içeren toplaması.

("61'li yıllar, ihsan ada, kasim gulek" gibisinden notlar dü$mü$üm bakınca hatırlayayım diye. halbüse hatırlamıyorum. demek ki çok da zeki değilmi$im, hafızam cılızmı$... sadece ikide bir hapse girip çıktığını, i$ten atılıp durduğunu hatırlıyorum.)
    #2201267 (sidikli, 26.08.2007 07:00 ~ 07:11)
  2. (bkz: çocuğunu barbeküde yakan aile)
    2 no lu beyan...
    tıpkı mea culpa yazdığım gibi ve ya diğerleri.
    Gençler kendi bildiklerinn doğruluğuna o kadar çabuk inanırlar ve her duyduklarına o kadar çok inanırlarki, bu durum kaçınılmaz olur. Bir de asosyalliği gizleme amaçlı atraksiyonlar da işin içine girdi mi, tadından yenmez.

Başlığın silinmesi için (kanıtlanmamış bir haberdir ve haber değeri yoktur. Aynı tarz bir kaç sitede, insanları gaza getirip, oylarını belli parilere yönlendirmek, amaçlı yapıldıkları çok bellidir) başvurmama rağmen hala daha yerinde durmaktadır.

Neyse hep ne dediğim sonradan anlaşılıyor. Her seferinde hakkımda yazılmış beyanlar silinmek zorunda kalıyor ama, birileri de birşeyler öğreniyordur.
    yani inşallah...
    #2201291 (karga, 26.08.2007 07:44)
  3. o alakayı buldum yavrucaklarım, 61, aziz nesin, ihsan ada, kasım gülek toplaması gugıldan böyle yansıyor:
    http://www.dusle.com/icer...p?p=33&kt=4&es=45
    burada. ama copy paste izin yok. mecburen alın teri olacak.

"...
    ... 1961 yılında tanin gazetesi'nde kö$e yazarlığına ba$lamı$tır. 13 mayıs 1961'de milli birlik komitesi ba$kanı cemal gürsel tarafından bir basın toplantısına davet edilir aziz nesin. toplantının biteceği sırada cemal gürsel, "aziz nesin burada mı?" der, aziz nesin "buradayım efendim!... " diye yanıtlar. cemal gürsel "seninle sonra görü$eceğiz!... " der kızgın bir ifadeyle ve çıkar gider. 18 mayıs 1961'de milli birlik döneminde tutuklanan ilk gazeteci ihsan ada ile birlikte aziz nesin olur. elli gün sonra tahliyesine karar verilir. ancak ilginç olanı 19 mayıs 1961 tarihli tanin gazetesinde, yani tutuklamadan bir gün sonra çıkan açıklamadır:
    "dün nezarete atılan muharrir aziz nesin'in bir hafta önce gazetemizle ili$iği kesilmi$tir. esasen bizden önce birçok gazete ve dergide yazıları çıkan ve halen de çıkmakta olan bu yazarın son zamanlarda gazetemiz için yararlı olmadığına kanaat getirmi$ ve kendisiyle ilgimizi kesmi$tik."

kasim gulek'in bu açıklaması soğuk du$ etkisi yaratır, inanılmaz bir olaydır bu. olaya en güzel yanıt halktan gelir. gazetenin tirajı birkaç gün içinde kırk binden on bine dü$er... "
    #2201292 (sidikli, 26.08.2007 07:47 ~ 07:52)

© 2008 - uludağ sözlük

suclanan ve aklanan yazilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. suclanan ve aklanan yazilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suclanan ve aklanan yazilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataol behramoglu » yolcu rock bar » fate of norns » vodafone » dimitar berbatov » anlatacak cok sey varken susmak » sozlugun bekleme odasina donmesi » durdukca pembelesen yesil renkli fantastik ruj » en yakin arkadasin olmesi » time is running out a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci