suat usta 

kapat
  1. yeni sezonda sakaryaspor forması giyecek olan eski galatasaraylı futbolcu.
    (wolfshade, 26.06.2006 01:47)
  2. birkaç gün önce bir röportajda "avrupa'dan da teklifler var avrupa altyapım olduğu için" demiş futbolcudur.. demek ki edirnespor'la anlaşamamış..
    (hidrojen, 26.06.2006 01:50)
  3. benim canım bir arkadaşımın adı ve soyadı.
    (aktiflora, 26.06.2006 13:26)
  4. sabah programlarına transferi an meselesi olan özellikle karadeniz usulü yemekler yaparak herkese parmaklarını yediren kişiliktir...

- suat usta bugün bize ne yapacaksınız?
    + patlucanlu koool böreği
    - patlıcanlı?
    + yok yok patlucanlu
    (TTTDDD, 26.06.2006 13:29 ~ 13:30)
  5. aslen trabzonludur.
    (palta, 26.06.2006 13:33)
  6. fuat usta isimli bir adet futbolcu abisi mevcuttur... (bkz: fuat usta)
    (TTTDDD, 26.06.2006 13:40)
  7. suat adlı kişiye herhangi bir zanaat dalında en üst düzeye çıkması durumda hitap etme şeklidir .
    (Gerko, 26.06.2006 17:47)
  8. sakaryaspor'dan, ligin puansız fakat en iyi transferleri yapan takımı olan çaykur rizespor'a transfer olmuştur.
    (krmyrdsn, 31.08.2007 17:46)
  9. 27 subat 2008 besiktas-caykur rizespor maçından sonra verdiği demeçte kendisine küfürlü tezahüratta bulunan besiktas taraftarı hakkında: "onlar türkiye'nin en iyi taraftarları, hepimizin gururu. liverpool taraftarını bile bastırabilen tek taraftar. onlar hakkında konuşmak benim haddime değil." diyen ve bu sözleriyle bir daha besiktas taraftarının kötü tezahüratına maruz kalmayacağını düşündüğüm futbolcu.

edit: daha entryi yazmam bitmeden eksileyen arkadaşı hızından dolayı kutlarım * yav iyi de ben bir şey demedim ki sadece adamın beyanatını aktardım.
    (aliterasyon, 28.02.2008 10:40 ~ 10:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uludag sozluk un besinci neslini silmek » tuncay ozkan » boluspor » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » the art of spiritual purification » bana soz ver » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » toplu tasima araci » kathy bates » james joyce » jonny b » seks i izdivac » arabada dinlerken kopek ezdirten death gruplari » saovi » cunt cunt gimme more » 1897 » pesindeyim » bobby tatketcap » judas » stop this song » vesvas » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » thomas mann » pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini » 1849 » verilen oyu degistirebilmek » spread your wings » ardanuc un tarihi eserleri » diplomasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa