sualti 

kapat
  1. bir mavi gördüm ve peşinden gittiğim dediğin dünya.
    #871682 (collector, 17.11.2006 14:34)
  2. güya 20 yada 30 dakikalık dalışın saniye kadar hızlı geçtiği, gördüklerin karşısında büyülenirken, ellerinle balıkları beslerken, rengarenk sulatı bitkilerine ve canlılarına aval aval bakarken eğitmenin çıkış işareti verdiğini görüp ağlamak istediğin yer.

bambaşka bir dünya, akıl almaz bir zenginlik. insanoğlu olarak onunda içine sıçıyoruz gerçi ya neyse...
    #2203419 (araf, 26.08.2007 16:47 ~ 16:48)
  3. (bkz: su altı) *
    #2203425 (shibumi, 26.08.2007 16:49)
  4. tanışıldığı an da bırakılmak istenmeyen, en güzel renklerin ev sahipliğini yaptığı muhteşem yer..

(bkz: su)
    (bkz: scuba diving)
    #2203462 (shibumi, 26.08.2007 16:57)
  5. olur ya çook çook çook sıkıldım bu karalardan ve tüm parçalarından,işte o zaman yerleşirim dediğim çekici alem.yuri gagaringillerin alternatif mekanları açıkçası hiç açmıyor beni.2001 a space odyssey ile iyice soğudum zaten o seçenekten.geriye bir tek sualtı kalıyor elimde.ama dediğim gibi.çook çook çook sıkılırsam yerleşirim.temelli.
    #3197102 (nickless cage, 27.03.2008 15:47)

© 2008 - uludağ sözlük

sualti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sualti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sualti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mr and mrs smith » sevgilinin evinin onunde dolanmak » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » korsan oyunu » babanin araba kullanmayi ogretmesi » sigara icmek » wecanfootball com » eksi oy veya arti oy cok mu onemlidir diyen adam » 45 yildir bitirilemeyen devlet projeleri » yaran atasozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci