su zamana kadar dusunceleri yuzunden asilan hic kimse asilmayi hak etmemistir elbetteki o ayri konu ister deniz olsun ister menderes her kimse 

başlık 50 karakterden uzun. (92 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

su zamana kadar dusunceleri yuzunden asilan hic kimse asilmayi hak etmemistir elbetteki o ayri konu ister deniz olsun ister menderes her kimse başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. su zamana kadar dusunceleri yuzunden asilan hic kimse asilmayi hak etmemistir elbetteki o ayri konu ister deniz olsun ister menderes her kimse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su zamana kadar dusunceleri yuzunden asilan hic kimse asilmayi hak etmemistir elbetteki o ayri konu ister deniz olsun ister menderes her kimse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkege isyanin sonunu ozgurluk sanan kadin » akp » entry ve nick uyumu » melankolik » bir takim arkadasi olarak orkid » maymun olarak kalmaya karar veren maymunlar » evlenmek icin henuz erken » hadi merhaba desenize » findikta somuruye son » tutamadim kacirdim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games