su seyler 

kapat
  1. desteklediğimiz şeylerin çoğuyla hiç bir
    ilgimiz yok, onlarla ilişkimiz
    sıkıntıdan veya korkudan veya paradan
    veya fazla zekadan dolayı olmuştur;
    dairemiz ve mumumuzun ışığı o kadar
    küçük ki, tahammül edemiyoruz.
    Fikirle kabarıp Merkez'i kaybediyoruz:
    fitilsiz mum, bir zamanlar bilgelek
    demek olan bazı isimleri görüyoruz,
    bunlar artık hayalet kasabalarına
    giden yolları gösteren tabelalar gibi,
    tek gerçek olan mezarlar.

charles bukowski
    #1866138 (lazio, 05.07.2007 04:50)

© 2008 - uludağ sözlük

su seyler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. su seyler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su seyler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gigi la trottola » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » ttnet » kizlarin gotunu kaldirmak » dr oetker docent olacak » sualtu housing » sozluk u birakip facebook ta takilmak » vat di fak is goin on men » hopa kultur sanat ve deniz festivali » seri halde arti oy veren melek » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » gece » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » eskisehirspor taraftari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayfon » adnan polat in hiriltisi » besiktas » dinazorus » aykut zahid akman » winds of plague » dumur » yaran haberler » emmeli gommeli basliklar » dus pesindeysen dus pesine » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » erkekleri cekici yapan detaylar » ben garanti cennete giderim diyen insan » acliktan aglamak » shame and scandal in the family