su misali 

kapat
  1. ayrılırsan dinlemeyeceksin bu şarkıyı eğer mazoşist değilsen. çok güzel bir şarkı.

sözler aşağıda.

Simdi cok uzakta kalmis bir baharsin
    Kalbimin derinlerinde bir yalansin
    Gun gelir zaman doner sen de solarsin(yanarsin)
    Hic gucenme kizma kizma sen de insansin

Su misali akti omrum ben ne sevgiler gordum
    Bir alev gibi yandim sondum
    ilk degil son olmaz ama bunlari sikayet sanma
    Ben sende cok kordum

Her defa nice umutla son sanirsin
    Sozlere guvenme canim aldanirsin
    #2226435 (ekocan, 30.08.2007 01:01)
  2. insanı su misali duygudan duyguya götüren şarkıdır.
    #2226507 (kumralada, 30.08.2007 01:12)
  3. (bkz: ben sende çok kördüm)
    #3198965 (gonulcelen, 27.03.2008 22:46)
  4. topragi bol olsun, bruce lee söylüyordu bir röportajında, "su gibi olmalı insan" diye.
    #3199060 (penguen pertev, 27.03.2008 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

su misali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. su misali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su misali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 eylul 2008 avusturya fransa maci » msn den sellektor yapmak » 311 » gelsomina » sarhosken cift gormek » georgi dimitrov » 16 17 haziran 2007 muse wembley konseri » kastetmek » cocukken akilda olusan allah figuru » googlefight a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games