su icen artist 

kapat
  1. (bkz: artistlik ölçütü olarak su)
    #2677296 (glbst, 08.12.2007 20:25)
  2. (bkz: peder zickler' in bölünerek çoğalması)
    #2677303 (zargana, 08.12.2007 20:26)
  3. su içmeyen artistlere göre daha uzun yaşadıkları deneyler sonucu ispatlanmıştır.
    #2677333 (my melancholy blues, 08.12.2007 20:32)
  4. yılanların dokunmadığı artisttir.
    (bkz: dokunmayin sabanima)
    #2677336 (sonkuzu, 08.12.2007 20:32)

© 2008 - uludağ sözlük

su icen artist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. su icen artist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su icen artist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basbug ataturk » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » egzorsizm » you don t care about us » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » on your own » eglenceye eslik edememek » neil gaiman » lunokhod » kazin ayagi oyle degil » autumnblaze » 1980 lerde israil icin bir strateji » celinebilirlik » ahlaksizim ama inancliyim » strong and smart » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalanci smiley » egitim sart » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » metaphor » physiologic autogynephilia » no tanri no cry » omer faruk eminagaoglu » alice in hell » beyazit ozturk e ayar veren teyze » deli osman » aquafobi » jigga » yaran olaylar » akdeniz universitesi » siyah kan