su embesil hareketleri yaptiracak illa ki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. la fetta illa ali la seyfa illa zulfikar
  2. ilme ettim talep illa edeb illa edeb
  3. vucudunda dovme yaptiracak yer arayan tip
  4. bunyeye harakiri yaptiracak olaylar
  5. yazarin libidosuna tavan yaptiracak entryler
  6. bayanlara karsi karizma yaptiracak meslekler
  7. abdest problemi olmasa dovme yaptiracak insan
  8. illa
  9. illa ki
  10. illa velakin

© 2008 - uludağ sözlük

su embesil hareketleri yaptiracak illa ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. su embesil hareketleri yaptiracak illa ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su embesil hareketleri yaptiracak illa ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» andiz otu » umbertobaggio » ver kac » salat ul fecr » romeo and juliet » yaran fikralar » hayal gozlum » ders kitabinin arasinda cizgi roman saklamak » le mythe de sisyphe » erkege goruculuge giden kiz ailesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci