su daglar tepe tepe 

kapat
  1. denizli yöresi türküsüdür.

Şu Dağlar Tepe Tepe,
    Gar Yağıyor Serpe Serpe...Gel Yarim Gel.
    Güçcük Hanım Uykudeymiş,
    Uyardım Öpe Öpe.
    Ağlama Sarı Gelin Al Beni.

Fesligen Dallanır Mı,
    Top Zülüf Sallanır Mı...Gel Yarim Gel.
    Kendi Gelen Güzeli
    Sarmadan Yollanır Mı

Gözel Yüzün Ay Gibi,
    Keman Kaşın Yay Gibi...Gel Yarim Gel.
    Yarimle Yaşadığım,
    Gulübe Saray Gibi.
    #1399932 (kara hilal, 11.03.2007 17:54)

© 2008 - uludağ sözlük

su daglar tepe tepe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. su daglar tepe tepe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su daglar tepe tepe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» verememe sendromu » abdullatif sener » sinestezi » gioacchino rossini » yavsak sozluk yazarlari listesi » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » kadin aldatirsa » kirmizi kursun kalem » sec bakalim » yeter la » fatih keskin » wilhelm dopatka halle » ekonometri » sol framein irzina gecmek » cbc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruzgardasavrulanyaprak » fikir firari » caylak » jerusalemm » bayer giants leverkusen » unipolar depresyon » bu bir skandal » hellas » kasaba fotograflari » strateji » yagmur damlasi » gencler sag sol catismasi olmasin ama sol iyi gibi » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » eski sevgiliye takmis yazar » yiyorum yiyorum doymuyorum