su anda yaptiginiz sey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. msn de herkesin ayni anda susup ayni anda yazmasi
  2. ayni anda konusur ayni anda susariz
  3. bir anda
  4. anda
  5. son anda
  6. su anda ne dinliyorsunuz
  7. son anda vazgecmek
  8. bir anda sevmistim
  9. su anda ustunde ne var
  10. bir anda olmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kanla resim yapmak » mikael stanne » maurice evans » tuncay ozkan in 40 milyon dolari var sanmak » dilek celebi » insanlarin yarattigi tanrilar ve seytanlar » ferrari enzo » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » ayrilik acisi » sozlukculerin blog adresleri » ricardinho » dislokasyon » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan » nihat dogan in sozlugu basmasi » cahille etme sohbet her sozu bir bas incitir » feridun duzagac » mazgirt in tarihi eserleri » kanalturk un akin ipek e satilmasi » mal entry » yaran msn diyaloglari » dalton ana » prefiero estar desnuda que usar pieles » yesilhisar in tarihi eserleri » ask » burzum » golgede ayni » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » acun ilicali » demir kirat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa