su anda ogretim gorevlisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogretim gorevlisi
  2. yabanci dil bilmeyen ogretim gorevlisi
  3. artistlik yapan ogretim gorevlisi
  4. eski sevgilinin ogretim gorevlisi olmasi
  5. msn de herkesin ayni anda susup ayni anda yazmasi
  6. din gorevlisi
  7. kat gorevlisi
  8. otel gorevlisi
  9. apartman gorevlisi
  10. otopark gorevlisi

© 2008 - uludağ sözlük

su anda ogretim gorevlisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. su anda ogretim gorevlisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su anda ogretim gorevlisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isik ve sevgiyle kal » euro truck simulator » transvestic autogynephilia » aksak tirtil » bilkent universitesi » yan bahce » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » anatolianrock » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » anton putsilo » manuel » caylakligi bitmis sozluk yazari » metin culhaoglu » akp nin ataturk sevgisi » sozlukte aglatan yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » hell s kitchen » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » var misin yok musun ajdar » jim adkins » ugur demirpehlivan » mardan stadyumu » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » p s i love you » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » uhde » 3mo amjha » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » sahibinden kelepir ulke » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip