su an yikildi herhalde bilemiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilemiyorum altan bilemiyorum
  2. bilemiyorum
  3. yikildi duvarlarim
  4. ne diyecegimi bilemiyorum
  5. bilemiyorum altan
  6. dunya basima yikildi
  7. komunizm sahipsizlikten yikildi
  8. akmerkez basima falan yikildi yaneee
  9. herhalde
  10. ben olmem herhalde

© 2008 - uludağ sözlük

su an yikildi herhalde bilemiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. su an yikildi herhalde bilemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su an yikildi herhalde bilemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilkent universitesi » abuse » isvicre » universiteye minibusle giden insan » alt beyin » will you still love me in the morning » asteng » rtuk » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » yaran kisisel iletiler » hamsi » turgay demirel » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » actigi belalti basliga paso entri girmek » montla sic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » medya canavari » cocukken garip buyudukce oturan isimler » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » elveda de » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » ilker basbug » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » ucakta namaz kilmak » universiteye kalemlikle giden ogrenci » sozluk yazarlarindan aforizmalar » fwh » oldum de uyandim » huysuz ve tatli kadin » gotumuzde ergenekon parmagi » kaybetmek