su an sevisiyorum ama seninle degil 

kapat
  1. kadın ya da erkek fark etmez, kendisini terk eden ya da kendisinin terk ettiği karşı tarafı bir anlamda ortadan ikiye bölercesine çatlatmak maksadı ile söylenen,

söyleyenin içinde bir yerlerde halen daha aşk acısı ya da bırakılma veya terk edilme nedenli açılmış yaraların, surete vurulmuş o acımtırak nefes eşliğinde sarf edilen, ruhu delik deşik eden bitişleri içeren sözlerin duyulduğu ilk andaki tazeliğinin koruduğunun işareti olan ve salt intikam amaçlı gerçekleştirilen,

terk edenin ya da kalpte kapanmaz yaralar açanın aklının ve belki de yüreğinin bir köşesine kazınmış olan sevgi kırıntılarının, terk ederek türlü acılara savurduğu suretin başkasının kollarında olduğunu bilme nedenli sivrilip de kişiyi kanatması için birebir olan sözdür.
    #4073571 (bluevelve, 11.10.2008 12:08)
  2. sus ve yalamaya devam et şeklinde cevap verilmesi gereken kişidir. ne diyelim mahmut mu diyelim?
    #4073580 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 11.10.2008 12:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

su an sevisiyorum ama seninle degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. su an sevisiyorum ama seninle degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su an sevisiyorum ama seninle degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about su an sevisiyorum ama seninle degil. Copyrights of the articles are belong to their authors.