su an icin silinmis entryniz yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baslik silindigi icin entryniz siliniyor
  2. su an icin silinmis entry niz yok
  3. suan icin silinmis entry niz yok
  4. entryniz silindi
  5. henuz tavsiye edilen entryniz yok
  6. silinmis entryler
  7. silinmis entrylerim
  8. silinmis basliklar
  9. toplam silinmis baslik
  10. toplam silinmis entry

© 2008 - uludağ sözlük

su an icin silinmis entryniz yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. su an icin silinmis entryniz yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su an icin silinmis entryniz yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atsizcilar com daki rock metal tartismasi » yigit ozgur esprileri » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » dayak yemeden once aglamak » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » slovakya » cuneyt akeroglu » dialogue with the stars » fucking fag » ibibik » atesikus » ezergecerus » bagirarak sevismek » cenabet » rusya borsasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ettore messina » futbol kulubu » duyun u umumiye » borsa dusunce uzulen yurdum insani » ezik » everybody s gotta learn sometime » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » zengin dogmak » ben hep seni yazdim » kizlarin gotunu kaldirmak » michael beasley » higgs bozonu » gol amina koyim be » bob woodward » eski sevgilinin eski sevgilisine donmesi