stv tgrt 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tgrt
  2. tgrt nin akreditasyonu
  3. tgrt nin logosu
  4. tgrt haber
  5. tgrt nin fox tv olmasi
  6. tgrt nin rocky hayranligi
  7. tgrt nin sahur filmleri
  8. genelkurmay in tgrt yi yasaklamasi
  9. tgrt nin yesil yol u hafta bir vermesi
  10. cocuklar duymasin in tgrt deki bolumleri

© 2008 - uludağ sözlük

stv tgrt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stv tgrt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stv tgrt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alvin ailey american dance theater » ertugrul saglam » sakarya » temcit pilavi » haykocepkin biz » erzincan » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » enflasyon dustu diye sevinen issiz » asr i saadet jargonu » insurgency » goz doktoru » nar » zeytinburnu » jay jay justified » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir populer kultur magdurunun ruyalari » smoke screen » helal sut » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » 30 kg dashakli adam » call of duty world at war » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » muneccimle cinsel iliskiye girmek » oldum de uyandim » sadik gurbuz » artvin » jack daniel s » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » brad bellick » the science of sleep