stromper 

kapat
  1. yeni bir üçüncü nesil yazar.*
    #1083364 (larker, 31.12.2006 01:34)

© 2008 - uludağ sözlük

stromper başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stromper ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stromper nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » carmageddon » strateji » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » prisoner » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » varan » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » 0 km kadin » cocuklarin aglarken vites artirmasi » hayata tutunmaya calismak » facebook u olan uuserlar » ehi ehi ehi » mikrosefali » vw beetle da nazi marsi dinlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » intense rock » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » butun hiyarlari deve sanmak » evinde sadece radyo olan insan » neolojizm » xentrix » ofori » kaydirock com » cuneyt tanman » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » mistik sanrilar » bir muhendisin hayati » vladimir askenazi » green cafe » asik oldugunu herkese soylemek