string teorisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. g string
  2. air on the g string
  3. string
  4. c string
  5. the string quartet
  6. blood tea and red string
  7. g string ile sac toplamak
  8. g string fetisizmi
  9. string quintet
  10. string electro

© 2008 - uludağ sözlük

string teorisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. string teorisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu string teorisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asik oldugunu herkese soylemek » radyo sol » bir kadinin en seksi oldugu an » hamit el sabah » kizil » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » vicdan » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » lars ulrich » eski tatar sevgili » online olanlar » bulusmak istemeyen sevgili » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » yeni baslayanlar icin ahiret » hic bizimkini yediniz mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masturbasyon » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » uludag sozluk moderasyonu » gaba » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » maske » hayat » ayar yiyince eksi oy veren yazar » tatar atlilari beni hep korkutmustur » askta cok ince hesaplar yapmak » shamanic tea » goztepe » siyasete baslayacaklara tavsiyeler » banco de gaia » logore