strega 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. la strega de portobello

© 2008 - uludağ sözlük

strega başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. strega ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu strega nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanri nin olmadigi yer » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » cez basketball nymburk » kisa psikotik bozukluk » bir sakiza opturen sozluk yazari » barla » yaran dilenci diyaloglari » osasuna » bes parasiz » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » tarcin ve arkadaslari » tatar mp3 indirir mi ey ogul » discovery channel in marmaray belgeseli » uludag sozluk copcatanlik burosu » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the wind that shakes the barley » kemcuk agizli » rock your body » postpartum psikozu » milli piyangodan eski sevgili cikmasi » sinemasal sorunlar » hasan bulent kahraman » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » cesur kusku » turkiye » guitar asylum » sentaktik afazi » dam diye olup biten sevgili » hiperkinezi » kotuluk gorme sanrilari