street fighter zero 

kapat
  1. street fighter karakterlerinin degişmiş halleriyle guzel bir dovüş oyunu.atari salonlarında az oynamazdık.
    #1316481 (sossamon, 17.02.2007 19:38)
  2. türkiyede street fighter sıfır seker olarak lanse edilebilecek oyun.
    #3203457 (razzy, 29.03.2008 00:13)
  3. ben küçücükken, serinin 2. oyunu, bayan karakterleriyle fantazilerimi süslerdi.
    sakura ve rose.. onlarla mı olmak istemiştim, yoksa onlar mı olmak istemiştim? rose olup sakurayla olmak * *
    babam: sokak kedilerini mi dövüştürüyosun*?
    fof: hayır ben şuradaki kadınım
    babam:..

sokak kedileri arenalardan birinde arkada yer alıyor. en sevdiğim ayrıntılardan biriydi.
    #3401197 (fatality of fantasy, 15.05.2008 18:12 ~ 23:22)

© 2008 - uludağ sözlük

street fighter zero başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. street fighter zero ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu street fighter zero nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiz bilgisayari » ilkokul muzik dersleri » atlas erdogan » abd vatandaslarinin petrol fiyatlarina tepkisi » adriano » kulaklikla dinledigi sarkiyi soyleyen tip » sinir anlar » loopus » basligin altinda entry den cok ayar bulunmasi » kopegi kovalamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci