street fighter alpha 3 


kapat
  1. 1998 de çıkan street fighter alpha serisinin son oyunu. 9 yeni karakter ile birlikte oyundaki karakterler :

    adon
    akuma
    balrog
    birdie
    blanca
    cammy
    charlie
    chun li
    cody
    dan
    dhalsim
    honda
    gen (master gen)
    guile
    guy
    juli
    juni
    karin
    ken
    bison
    mika
    rolento
    rose
    ryu
    sagat
    sakura
    sodom
    hawk
    vega
    zangief

    bi de serinin en kral oyunudur. mame emülatörü ile de çk kral oynanabilir. bi de bu oyunda akuma oyunun allahı olmuş resmen, ken ve ryunun karışımı, ama ryunun daha çirkin olanı gibi bişe. bi de galiba ekibe feminist bir kadın programcı almışlar, kadın karakterler de çok fena. küçümsemeyin.
    #3400932 (teknikkazma, 15.05.2008 17:00)

© 2008 - uludağ sözlük

street fighter alpha 3 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. street fighter alpha 3 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu street fighter alpha 3 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigara icmek » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » anathema » istanbul » komunistler akp lilerden daha serefli » actionscript » asiret » mulayim » dilenilmek » uretim cini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci