strec film 

kapat
  1. Sapa sarpa sarışıyla yiyecekle dost, insanla arkadaş biricik film.

sen ki sardın karpuzumu
    turpumu, böreğimi
    rezil olmaktan kurtardın
    etlerimi, elbiselerimi *
    çaresiz kaldığım her an..

ferahladı buzdolabım,
    iyilik meleğim benim.
    limonu da kesip sardım,
    mis gibi oldun filmim. *

(bkz: Yoksa ben deli miyim)
    #1959229 (mechinan, 18.07.2007 12:46)
  2. yeni bir film şirketidir.

(bkz: streç film iftiharla sunar)

(bkz: fida film)
    #1959253 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 18.07.2007 12:49)
  3. kumanda ve akşamdan kalan yemekleri kaplamak için kullanılan, şeffaf, naylon, ucu bucağı bulunamayan, tam kestim derken kendi kendine dolanıp bok olan, yeni bir atne kesmek zorunda bırakan garip nesne.
    #3716936 (sonika, 25.07.2008 03:09)
  4. dar kesim filmdir. 80'lerde çok modaydı..
    #3716948 (minder amiri, 25.07.2008 03:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

strec film başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. strec film ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu strec film nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about strec film. Copyrights of the articles are belong to their authors.