strafor 

kapat
  1. bir yalıtım malzemesi olan ekstrüde polistren'i üreten bir alman firmasının ürüne verdiği isimdir. firma, bu malzemeyi dünyaya tanıp büyük miktarlarda satış yaptığından ekstrüde polistren materyali bu isimle anılagelmiştir. bu malzeme ev eşyalarının paketlenmesinde kullanılan, birbirine sürtüldüğünde tane tane ayrışan beyaz köpüktür.
    #124069 (koko, 22.03.2006 00:50)
  2. parçalaması çok zevkli olan madde. tam stres atmalıktır.
    #1210721 (ufo goren masum koylu, 26.01.2007 17:20)
  3. kankası için (bkz: balonlu naylon)
    #2420442 (ELeCTrO, 03.10.2007 12:22)
  4. (bkz: santrafor)
    #2420449 (galapagoslu iguana, 03.10.2007 12:25)
  5. tüm serbest cagrisimcıların da anımsayacağı üzere, bir de konuyla pek alakalı olmamakla beraber strapon vardır!
    #2420463 (fena halde leman, 03.10.2007 12:27 ~ 12:28)

© 2008 - uludağ sözlük

strafor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. strafor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu strafor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatar yayi » trinidad tobago milliyetciligi » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » kate mosse » nada » arto » zamana ve mekana gore degisen seyler » solculari taniyinca sagci olmak » amasra da assagilik tecavuz girisimi » yaran ogrenci isleri diyaloglari » abuli » amelie nothomb » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » birlikte olecek miyiz » ukteyi artilayan zihniyet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wayne static » lupelius » animal instinct » sick again » uludag ve eksi sozluk atismasi » istanbul kizlari » bag it up » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » hicbise » sarah palin » otme bulbul » gulseven yaser » jeff foster » kopeklerin birbirine girmesi » joker da