storyteller 

kapat
  1. New Age müziğinin ilk temsilcilerinden olan Andreas Vollenweider yepyeni toplama albümü olan The Storyteller usta yorumcunun kariyeri boyunca imza attığı seçkin eserlerini bir araya getiriyor. Albüm, bir çok festival ve konserlerden görüntülerin yanı sıra video kliplerin yer aldığı çok özel bir DVD ile birlikte sunuluyor..
    #398208 (JuanSebastianVeron, 05.07.2006 09:55 ~ 09:56)
  2. genelde white wolf oyunlarında dungeon master yada game master yerine kullanılan kelime.
    #398242 (halit ayarcı, 05.07.2006 10:30)
  3. çin'de rastlayabileceğiniz bir mesleği* icra eden amcalara verilen ad. böyle yollara oturup anlatıyomuş, ama bu meslek te ölmeye başlamış diyorlar.
    #787966 (rommel, 29.10.2006 16:46)

© 2008 - uludağ sözlük

storyteller başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. storyteller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu storyteller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» traveller » gloria kumas pantolon » jedi mind trick » brian o conner » milyon kere ayten » hansel ile gretel » sen benim devamli arkadasim misin » launchpad » en cok okunan sozluk yazarlari » fatih tekke nin besiktas a transferi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci