stomp 442 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. stomp
  2. stomp out loud
  3. stomp grubu
  4. early morning stomp

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» saklambac oynarken termal kamera kullanmak » her ile bir universite yapmak » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » libero » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » boston tea party » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » sirri sureyya onder » mutlu olmak icin » mizah yaratma eylemi » turban takmayan erkek bizden degildir » unisex tuvalette sicmak » fenerbahce nin shevchenko transferi » igrenc espriler » scorched earth » promets moi » adaletin bu mu dunya » kuran kurslari » guven kirac in tadim reklami » sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » bazen » nevrotik sayiklamalar » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » i thought i knew it all » resim ogretmeni » santiye » sozluge zaman harcayan yazar kisisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa