stock 

kapat
  1. ecnebilerin borsa manasında kullandıkları kelimedir.
    #85152 (zall, 24.02.2006 03:23)
  2. hisse senedi demektir.
    #1128436 (serbest radikal, 09.01.2007 13:59 ~ 17.01.2007 01:44)
  3. ing. stok.
    #1789751 (larker, 19.06.2007 12:54)
  4. çizgi roman kavga efekti. bir benzeri için (bkz: smack)
    #3499575 (usuyen kutup ayisi, 05.06.2008 22:11)

© 2008 - uludağ sözlük

stock başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stock ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stock nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insani anlamsizca mutlu eden seyler » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » tonari no totoro » aquafobi » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » jim dunlop » cemsbg » mavi lens takan yesil gozlu kiz » stop hammertime » a kare kok uc bolu dort » baslik sayi uyumu » duygu » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » sekropia » alaydim elin elime » gemicik » revenge » unknown artist » bir turk olarak kurtlere soruyorum » nefes alamamak » yaran youtube yorumlari » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » master of puppets » ataksi » bas agrisi » dis » cooler than jesus