sticky keys 

kapat
  1. windowsun ne işe yaradığını bilemediğim uyarı şeysi. shift tuşuna 5 kez basma ile ortaya çıkan uyarı mesajı. türkçe windowsda yapışkan tuşlar olarak çevrilmiştir. ctrl + alt vb tuş kombinasyonlarını tek tuşa indirgeme fırsatı tanıyormuş. ha deneme yapayım dedim ne işe yarıyor diye biraz araştırınca vazgeçtim bilgisayar katili oluyormuşsun.
    #1123111 (mey, 08.01.2007 10:15 ~ 10:22)
  2. denetim masası - erişilebilirlik seçeneklerinden kullanımı kapatılabilen tuşlardır.
    #1123119 (zaknafien, 08.01.2007 10:19)
  3. windows'un "bak sen gerzeksin, 5 kere bu tuşa bastığına gore daha neler yaparsın. Sana ben yapışkan tuş özeliğini açayım, rahat et" anlamına gelen tuşlardır.
    #1123200 (successor, 08.01.2007 11:02)
  4. shift tusuna üst üste 5 kere basınca bir pencere acılır. Burda tamam iptal ayarlar butonları bulunur.

tamam dersen; shift basılı kalır. ve sen shift ile yapacagın işlemleri shifte basmadan yapıyor olursun. ama sayıları kullanamazsın.
    iptal dersen; iptal eder. bu kadar basit.
    ayarlar dersen; ayar kısmı cıkar günlük ayarını alırsın demicam tabi.* Oradan da klavye ses görüntü genel konularında yapabileceğiniz ayarlar cıkıyor.

bu özelliği kaldırmak için ayarlar kısmını kullanın dıyorlar ama bu mümkün olmayabiliyor. O zaman reset atın.
    #2609978 (Seytanin Fisildadiklari, 20.11.2007 14:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sticky keys başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sticky keys ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sticky keys nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sticky keys. Copyrights of the articles are belong to their authors.