ster 

kapat
  1. Yakacak odun için kullanılan 1 metreküpe eşit hacim ölçüsü birimi.
    #3401820 (akyol, 15.05.2008 21:02)

© 2008 - uludağ sözlük

ster başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ster ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ster nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gercegi degerlendirme yetisi » turk polisi » wireless nargile » ayabakan » klozet davasi » teknik resim » autumnblaze » benzemez kimse sana » hand in glove » kaan » universitede okudugu halde oss ye girmek » tasikardi » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » daniel gonzalez guiza » kurt hareketi sosyalisttir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben aslinda hayata kiziyorum ya » metabolik sanrilar » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » bismillahirrahmanirrahiym com » yedinci cadde » sonic syndicate » ekspresyonizm » talabani barzani ocalan liderimiz » 12 mart 1971 » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » telefonunu vermeyen sevgili » landau kleffner sendromu » hayata tutunmaya calismak » hakan celik » kirik kalplerin oya ablasi