stephanie seymour 

kapat
  1. november rain'in klibinde giydiği gelinlikle başımızın tacı olmuş dişi elf.
    #1105162 (Ghost Whisperer, 04.01.2007 17:38)
  2. eski manken. axl rose'un da eski manitasıdır. şanslı hatundur. * ayrıca bisürü çocuk doğurup taş gibi kalabilmeyi nasıl becerdiğini çözemediğim kişidir.
    #1947758 (sosyalpenguen, 16.07.2007 20:13)
  3. bond kızı ingiliz aktris jane seymour'un kızıdır.
    #1948524 (ELeCTrO, 16.07.2007 21:53)

© 2008 - uludağ sözlük

stephanie seymour başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stephanie seymour ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stephanie seymour nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kul yutmaz » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » lavinya » bakirkoy » katapleksi » asagi saksonya » ofori » 2008 kuresel ekonomi krizi » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » beyaz show » gitme diye yalan bile soylerim » yemek yemeyince karnim acikiyor » amigurumi » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinestezi » ben aslinda hayata kiziyorum ya » ordo » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » muz orta » sitare » sibel kekilli » nikola tesla » cheapdeath » mutluluk » sezgin gezgin » koprofili » bedava sirke » kaan kural » never neverland