stephan marley 

kapat
  1. bob marley' in oğullarından biri.kendisi diğer çoğu kardeşi gibi raggae-rap çıkmazının içindedir.
    #2708137 (Kirimli, 17.12.2007 19:06 ~ 27.12.2007 18:42)
  2. lakabı ragga, ziggy marley and the melody makers grubunun da yıllarca elemanı olan, 2007 itibariyle ilk solo albümünü piyasaya sürmüş ve en iyi reggae albüm dalında grammy'i kucaklamış olan müzisyen, prodüktör.
    #3392149 (samo, 13.05.2008 15:53 ~ 14.05.2008 21:07)

© 2008 - uludağ sözlük

stephan marley başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stephan marley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stephan marley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metin culhaoglu » haci yagi » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » ingilizce entry yazan yazar » mta88 » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » baska marketin posetiyle markete giren kisi » voyorizm » randy rhoads » beyin » polat alemdar dan kafa yemek » adam olacak cocuk » basarili turbanli kadin olmamasi » kuru kebap » istanbul kizlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » beyaz show » bizar sanrilar » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » hypnotic brass ensemble » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » henkka blacksmith » tutun kolonyasi » hamisine nanay piy piy kaymak » kurtalanekspress » disfazi » kemal unakitan » jamall » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » sahane i gotik