step by step 

kapat
  1. ing. adım adım.
    #176366 (shalamar, 17.04.2006 22:41 ~ 04.03.2008 16:54)
  2. seksenlerin sonunda çıkan pop ve r&b yapan new kids on the block grubuna ait bir şarkı.
    #176385 (oylumunelumune, 17.04.2006 22:48)
  3. 1982 çıkışlı eye in the sky albümünden güzel bir the alan parsons project parçası. sözleri de şöyledir:

I was just a joker in a serious game
    I Didn't have the Heart to play
    But sooner or later
    I'll find a reason to throw it away
    Risin' on the crest of a natural wave
    That Never seems to break my way
    I'm livin' without it
    But I got to Do something about it

Step by step little by little
    Step by step take it line by line
    Move move move, move a Little closer

I was Just a runner in a one horse race
    Livin' on the don't pass line
    Sooner or later
    I Got to lose cause I'm wasting my time
    Lady luck must have been a wonderful girl
    She's never been a Friend of mine
    I'm living without her
    But I still got that mountain to climb

Step by step little by little
    Step by step rake it line by line
    Move move move, move a little closer

Step by step the Deal is mine
    #2949280 (tifosi, 04.02.2008 17:29)
  4. (bkz: one by one)
    #2949288 (seni sectim pikacu, 04.02.2008 17:30)

© 2008 - uludağ sözlük

step by step başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. step by step ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu step by step nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sener eruygur » 13 temmuz » 1506 » george w bush » ne muhalefet olsa yaparim » evrak » kackar daglari » ucuncu tekil sahis » eline vermek » san marino ulku ocaklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games