stelios kazantzidis 

kapat

1. Stelios Kazantzidisten gecikmiş Türkçe bir merhaba!` adlı bir albüm var. akşamın bir vakti 7. caddede bir müzik mağazından yükselen eskilerden bir şarkı. sözler türkçe, aksan ise tatlı bir yunana ait gibi. "girelim!" diyerek arkadaşımı sürüklüyorum mağazaya, insanlar anlam veremiyor bu telaşıma bakıyorlar şaşkın şaşkın. şarkı beni öyle bir çekiyor ki içeriye. sormuyorum satıcıya kimdir nedir diye, soluğu müzikçaların yanında alıyorum. hoş bir albüm kapağı karşımda. eski gazetelerden birleştirilmiş eski fotoğraflar.

http://img411.imageshack.us/img411/791/hhgqg8.jpg +

hemen not ediyorum şarkıcının ismini, eve gelir gelmez ilk yaptığım şey şarkılarını bulup indirmek oldu. * * hakkında daha fazlasını merak ettiyseniz işte bu link:

http://www.tumgazeteler.com/?a=4009859

iyi dinlemeler.
    #4201067 (aura, 08.11.2008 03:18)
  2. insana huzur veren bir sese sahip, mübadele sebebiyle türkiye'den göçüp yunanistan'a yerleşen ve yunan iç savaşı'nda ölen bir babanın barış dolu kocaman yürekli oğlu; rebetiko müziğin piri yunan sanatçı.
    #4301946 (agnostiktosbaga, 30.11.2008 19:54)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

stelios kazantzidis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stelios kazantzidis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stelios kazantzidis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about stelios kazantzidis. Copyrights of the articles are belong to their authors.