steel dragon 

kapat
  1. zakk wylde mıdır bu çakma grubu efsaneleştiren ?

hadi canım sende !

bu grubu efsane yapan iki şey vardır. bir, mike matijevic.. iki, we all die young.

full kadro ve tracklist

jeff scot soto- vokal
    mike matijevic - vokal
    zakk wylde - gitar
    nick cantonese - gitar
    jeff pilson - bas gitar
    john bonham - davul

--

we all die young
    blood pollution
    battle station
    stand up
    wasted generation
    long live rock n roll
    reckless
    show is over

we all die young esasen wait albümünden bir steelheart şarkısı olup, bu albümde baştan sona yeniden icra edilmiştir. long live rock n roll rainbow coverıdır..

moriybund sez.
    (moriybund zoblivion, 04.01.2007 23:31)
  2. (bkz: rock star)
    (slasher, 16.07.2007 20:48)
  3. film için toplanmasına rağmen heavy metal için örnek bir grup olmuştur. filmden sonraki ilgi grup elemanlarını da şaşırtmıştır. rock stardan başka albümleri var mı bilmiyorum.
    (kekistanlihobbit, 13.05.2008 22:44 ~ 22:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bilgisayar basinda zikir cekmek » madam despina » depoyu doldur » sozlukteki ibneler » yogurtcu » ozurlu gencin yasama sevinci » sigarayi birakmaya karar verip daha fazla icmek » 2007 2008 turkcell super lig sampiyonu kasimpasa » abaka han » hayatindaki herkesin cekip gitmesi » magara resmi » beni birakin gidip ladin i getireyim » fender marcus miller jazz bass » gecmisi dusunmekten simdiyi yasayamamak » anadolu ray » yargitay » hayko cepkin » david bowie » bir insana guvenmek » aysun kayaci » vaapad » h » aslinda bir konu var » sozlukculerin last fm sayfalari » burcin 20 izmir » kumru » yalniz goz koprusu » servet cetin vs cristiano ronaldo » mayis sikintisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa