steaua 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. galatasaray steaua macinda steaua yi tutan insan
  2. steaua bucuresti
  3. steaua bucharest
  4. steaua bukres
  5. steaua yu bana birakin
  6. galatasaray in steaua bukres i elemesi
  7. sozlukteki steaua bukres taraftarlari
  8. 7 mayis 1986 steaua bukres barcelona maci
  9. 15 temmuz 2008 besiktas fc steaua bukres maci
  10. 13 agustos 2008 galatasaray steaua bukres maci

© 2008 - uludağ sözlük

steaua başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. steaua ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu steaua nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marionette » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » leave a comment » hayata dair ic burkan detaylar » seri eksi oy veren ibne » waiting for you » dafne » arkadas ariyoruz » fethullah gulen » yaran msn iletileri » dendrophilia » solipsizm » hvite krists dod » gerdek gecesi diyaloglari » suha ozgermi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » disco inferno » kazim koyuncu vs ismail turut » bayan sozluk yazarlari » uc boyutlu film » duraliminyum » yarim » space monkey » randy rhoads » uludag ve eksi sozluk atismasi » araf » cahil » tuomas holopainen » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » agla sevgili yurdum agla » yan bahce