stavrogin 

kapat
  1. Dostoyevski'nin ecciniler adlı romanındaki karakter. Dostoyevski romanında stavrogin hakkında soyle bahseder;

Stavrogin,inanırsa inandığına inanmaz, inanmazsa inanmadığına inanmaz.
    #261858 (Stavrogin, 19.05.2006 18:16)
  2. (bkz: ecinniler)
    #723046 (kabaktadi, 11.10.2006 12:10)
  3. hasta ve kucuk bir kiz cocugunun dayak yemesini izlemekten insanoglunun nasil icten ice zevk alacagini bizlere gostermis dostoyevski karakteri. ayrica kendileri psikologlardan nefret eder.
    #1017963 (cemcuk, 18.12.2006 21:17 ~ 21:18)

© 2008 - uludağ sözlük

stavrogin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stavrogin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stavrogin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lafmacun org » bir salak gibi olmek » hypnotic brass ensemble » d bk » insani tedirgin eden kedi » uc boyutlu film » koreografi » arzu caglan » var misin yok musun ajdar » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » kursuni renkler » alisamadim » ezginin gunlugu » yuregim yollarda » peta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ogrenci evi » bacak agrisi » yaran entryler » metin culhaoglu » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » adolesan » harlem de siyahilerle rap yapmak » jet ali » dindarlari anlayamamak » kaos » purple » gocebe yazar » kazim koyuncu vs ismail turut » cognitive » peter pan