state of euphoria 

kapat
  1. antisocial ile akıllara yer etmiş, 88 yapımı anthrax albümü. bol bol diyez, bol bol bemol, bol thrash soslu.

1. Be All, End All
    2. Out Of Sight, Out Of Mind
    3. Make Me Laugh
    4. antisocial
    5. Who Cares Wins
    6. Now It's Dark
    7. Schism
    8. Misery Loves Company
    9. Finale
    (Kackelacka, 25.12.2007 08:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ispir in tarihi eserleri » antakya nin tarihi eserleri » ve geppetto tayyib i yaratti » ne desem inanirsin » parayla saadet olmaz » hidayet turkoglu » kil donmesi » alternatif kralice elizabeth kriterleri » bir allah bir fener bir de rus kizlar » phoibos apollon » kagit uzerinde » aglama » boyabat kalesi » ben bir multeciyim » agaclarla konusmak » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » www siznezaman akillanacaksiniz com tr » venusar blastoise charizard uclusu » murat celik » teoman » mekanik titresimler » osman nuri sozkesen » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » isvicreli bilim adamlari » jameer nelson » pokemon 4ever » buket tv » earth mofo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa