star 

kapat
  1. gazetenin yayın hayatına başladığı ilk gün bedava pringles dağıtan işini bilen gazete... ****
    (white pages, 15.06.2006 21:37)
  2. hollywood'da ün salmış insanlara verilen ortak ad.. Sibel tüzün'ün de süpır sıtarı var o ayrı mesele. (bkz: süpır sıtar)
    (Janis JopLin, 15.06.2006 21:52)
  3. ilan vermek için iyi bir gazete fakat fiyat konusunda tutarsiz.bunu yakın dostum kacak kelebekle pasomu kaybettim ilanivermek için bayiye gittiğimizde anladık.

kacakkelebek:ben star gazetesine ilan verdim diğer gazetelerden daha ucuz tam yedi milyon
    pasifagresif:tamam hadi gidelim bende oraya ilan vereyim.
    ikili birlikte iki gün önce kaçağın gittiği bayiye ilan vermeye giderler.bayideki adam kaçağı tanımıştır.
    pasifagresif:pasomu kaybettim ilani vericem.
    adam:pasomu kaybettim hukumsuzdur.pasifagresif yeterli mi?
    kacakkelebek:okulun adını da yazın.
    adam:tamam.borcunuz bes milyon.
    kacakkelebek:heeeyyy!ne demek bu ya?benden yedi milyonalmıştınız.adamına göre mi muamele yapıyosunuz
    pasifagresif:oleyy ben az para vericem oleyy!
    adam:buyrun size bir milyonunuzu geri iade ediyorum kaçak hanım.
    kacakkelebek:*
    (pasifagresif, 28.07.2006 11:33)
  4. ingilizcede yildiz.
    (frozen hopes, 05.08.2006 00:30)
  5. (bkz: all star)
    (Gerko, 05.08.2006 00:32)
  6. başına; mega, hiper, süper gibi absurd kelimeler eklenmiş itici kelime.
    (Eqin, 19.11.2006 05:14)
  7. mükemmel bir reamon şarkısı her duruma gider nakaratı bitirir...
    (tazefasulle, 10.02.2007 00:24)
  8. girişi inanılmaz derecede dream on kokan reamonn parçası.. isimleri de benzemiyor değil hani..

(bkz: reamonn)
    (bkz: dream on)

*
    (beholderr, 13.02.2007 03:18)
  9. harika bir şarkıdır..

http://www.youtube.com/watch?v=OO_rBgwiv34 +
    (felix felicis, 23.07.2007 00:46 ~ 00:47)
  10. bir yunan kanalıdır aynı zamanda.
    (shaqmarion, 30.03.2008 14:28)
  11. aslı 'sitare'dir, farsçadır.
    garibim ingilizler açık hava görmedikleri için yıldız nedir bilmiyorlar tabi, acemlerin sitaresini alıp star yapıveriyorlar.
    (neretva, 26.04.2008 11:33 ~ 11:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dedim komutanim bi siktir git » cildirma » terlik » tikal » legende yikanmak » askin elif hali » samimiyetin sinirinin olmamasi » bayburt un tarihi eserleri » at gozlugu takan insan » ne guzel guldun » sihhiye orduevi » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » viktor sklovski » sivas in tarihi eserleri » ya evde yoksan » james hetfield in musluman olmasi » fisildayislar » as i lay dying » x sensin y de sana girsin » abbas bariz » alaka » alanis morissette » hayko cepkinin gozleri » yumurtayi cekicle kiran komunist » fatih tekke » albaraka turk » color bar » lisede hoslanilan kizin anket defteri vermesi » ne desem inanirsin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa