star wars knights of the old republic 2 

kapat
  1. gelmiş geçmiş en iyi star wars oyunudur kotor ile beraber.* ilk oyunun lucas ın para hırsı yüzünden yarıda kesilmesi, yetiştirilememesi yüzünden zaten kızan star wars fanlarına 2005 yılı armağanıdır. ilk oyuna nazaran grafiklerde pek de bir ilerleme olmasa da oynayışta, force larda bazı değişiklikler ve eklemeler vardır.

oyunun başında telos uzay istasyonunda* uyanırsınız. bir odada yaşlı bir kadın bulursunuz. force un sizde güçlü olduğunu söyler. sonra oradan çıkana kadar bir de bir eleman ile tanışırsınız. sonra olaylar gelisir

insanlarla konuşma tarzınız dark ve light side a olan eğilimnizi bu oyunda da etkiler.

yüksek dark ve light side lar ekstra bonus verir. örneğin eğer dark side ı dibe dayandırırsanız +100 kadar force alabilirsiniz. böylece jeneratör gibi heryeri kömür edertek dolaşmanızda hiçbir engel olmaz.*
    örneğin level 15 lik bir sith marauder veya jedi consular olabilirseniz size gemide karşılaştığınız ve sonradan darth traya olduğunu öğreneceğiniz arkadaş iki force yeteneği öğretecektir. birincisi force crush.* diğeri ise force enlightment.*

sith olun. force crush zevkinden mahrum kalmayın. iyi oyunlar efendim.
    #1265760 (micro cuts, 06.02.2007 14:34 ~ 08.11.2007 20:06)
  2. --spoiler--
    ilkindeki büyük zevkten mahrum bırakan oyun. darth revan değilsin bir kere. öyle force tan kesilmiş bir jedi sın ve sürekli gelişiyorsun. ilkindeki 20 seviye, 30 a çıkarılmış. ben şahsen en fazla 27 gördüm. ayrıca oynadığınız süre boyunca, sen bir nane değilsin, sadece force da bir yarasın muhabbetine maruz kalırız kreia tarafından.
    bir kere oyun parçalanmış, nice süper muhabbetler, olaylar kesilmiş. misal, eğer dişi olursanız atton size aşık oluyor hani. işte o atton darth sion tarafından doğranıyor imiş.
    darth sion, darth nihilus ile birlikte en karizmatik sith arkadaşlardan bence. birisi ölümsüz, diğeri ise force manyağı. darth nihilus un visas tarafından anlatılan hikayeleri, daha sith le karşılaşmadan heyecandan kudurmaya neden oluyor.
    ayrıca kişiye özel lightsaber kristali de süper bir düşünce. dark lord of the sith olmayı öneririm.
    --spoiler--
    #1265840 (paradigma, 06.02.2007 14:57)
  3. pembe dizi gibi bir oyun olmuş. eğer doğru seçenekleri uygularsanız, grupdaki bayan elemanların ikisi de (visas ile handmaiden sanirim) size aşık oluyor. daha sonra bu sebeple kapışıyorlar. bu arada beceremedim ama mandalorian bile force user (sith/jedi) olabiliyormuş. role-play'e kendinizi kaptırırsanız kesinlike çok zevk alacağınız oyun. ama kesinlikle diablo 2 gibi öldür-ganimeti topla-devam et tarzı bi oyun değil. diyalogları dikkatli okumazsanız takılıp kalabilirsiniz.

anılardan gelen edit: sith marauder olunca açılan rage özelliği süper ötesi bir şeydi. ekran, özelliğin seviyesine göre kızarıyordu. en son seviyede nerdeyse tamamen kırmızı bi ekranda savaşıyordunuz. bir anda fareye yaptığınız basıncın arrtığını hissediyorsunuz. * * *
    #1265865 (qsefthuko, 06.02.2007 15:04 ~ 15:09)
  4. oynadığınız elemanın tipi değişiyor seçtiğiniz yola göre, jedi olursanız nur yüzlü oluyorsunuz, etrafa ışık saçıyorsunuz. ama sith olursanız darth sidious un yüzü gibi bir yüz oluyor, kararıyor, ifade değişiyor azizim.

özledik, yenisi çabuk çıksın lan!
    #1265901 (paradigma, 06.02.2007 15:12)
  5. visas marr'ı x-men 2 deki deathstrike* seslendiriyormuş.*
    #2034343 (qsefthuko, 29.07.2007 21:36)
  6. güzel ama acayip bir oyun.

ezelden beri star wars seven bir sürü insan vardır. bu sevginin ilk çıkış sebebi lightsaber dır. ikinci çıkış sebebi jedi lardır. diğer bir sebep ise obi wan kenobi dir. ama bu üçünün de önüne geçen birşey vardır ki o da dark side dır.

evet köküne kadar tadıyorsunuz bu oyunda dark side ı. tipiniz değişiyor hayvanlar gibi. sizi gören insanlar "abi bu ne hal böyle? yüzünün rengi atmış, veba mısın yoksa?" diyorlar.* her cümlenizde öfkeyi saçıyorsunuz. zaten öfke nefrete giden yol değil mi? nefret acı çekmeye gitmez mi? acı çektikçe daha güçlü olmaz mıyız? ya da çekilen acılar bizi daha güçlü kılmaz mı?

odaya giriyorsunuz. adam size "burası benim güzel odam. ne işin var burda?" diyor. siz de sebepsiz yere "evet güzel bir oda. senin ölümün için." diyip bir force kill patlatıyorsunuz.

yalnızlığı hissetmiyorsunuz hiçbir zaman. her olaydan sonra yanınızdaki takım arkadaşlarınız" ne yapıyorum ben? daha az önce konuşuyorduk. şimdi elimde bu kılıçla, önümde bu ölüyle burdayım. ne yapıyoruz biz allah aşkına?"

"beni sorgulama" diyoruz. çünkü korkuyoruz. fear is the pathway to the dark side!

ilerledikçe çıldırıyoruz. iyi bir insanımdır çok şükür. bazen içim acıyor. adamın biri yalvarıyor "yaralıyım savaşa gidemiyorum, burda bekleyeyim" diyor sızlayarak. "savaşacaksın. ölmekten korkuyorsan seni burda öldürürüm." diyorsunuz. "yapamam." diyor. "o zaman ölmeye hazırlan." diyoruz. "sen aşağılık bir hayvandan bile daha kötüsün." diyor. yaralıyor beni. ama gerçekleri söylüyor. eve daha kötüyüm. kötü olmalıyım. zira ben kötülüklü besleniyorum. yaptığım her vahşi hareket beni daha güçlü kılıyor. kızdıkça, sinirlendikçe daha güçlü oluyorum.

sonunda gücün dibine vuruyorum. force crush..

ama bazı şeyleri anlamak güç.

--spoiler--
    tamamen dark side üzerine kurulmuş oyun. elbetteki light side da oalbilirsiniz. ama işiniz çok ama çok daha zor olucaktır. light side da elinizde tutulur bir tek force healing olacak. iyi de bunu dark side da yapıyor. peki lightning? insane? plague? force crush? death field? force absorb?

neden oyunun sonuna daha kolay ulaşmak varken zoru seçelim ki değil mi?

ama iyi olmak çok güzel ya.. sizden para isteyen bir kadına veriyorsunuz 50 credit. "git çocuğunu doyur" diyorsunuz. kaçmak istiyor bir adam, "evde karım çocuklarım var bana visa kart lazım" diyor. "al bu kartı para da verme hadi evine git" diyorsunuz.

portreniz bembeyaz oluyor. boydan resminiz bulunduğu sayfada, arkanızda yukarıya bir ışık çıkıyor.

force enlightenment..

ama bitmiyor işte oyun. her insana force push yaptıktan sonra biçmek zorunda kalıyorsunuz saber ile. hele bir de jedi guardian sanız. force unuz da az oluyor.

ya sith lord?

500 force. 400 vitality. normalde 20 force istiyor lightning. ama sizden sadece 5 alıyor. o kadar çok kullanabiliyorsunuz ki..

diyemedim atris e "ölme be güzelim, gel benim karım ol. ikimiz de sith lord olup dünyayı yönetelim." zira dark side da aşk yoktur. her ne kadar aşk dark side a giden yolu tetiklese de, o tetiği çeken hırs ve güçtür. kişi her zaman tek olmak ister.

darth traya'ya bu yüzden "stop talking. prepare to die!" dedim. onu öldürdüm.

gemim aşağıya düştü boşluğa. içindeki arkadaşlarım öldü bao-dur, atton, handmaiden* visas, zalbaar. ve o çok sevdiğim hk 47 droid im.

iyi de hangi arkadaşlarım? onların hepsine "istemiyorsan defol git gemimden, ya da sus ve beni takip et" demedim mi?

force crush ı üzerlerinde kullanma hayali ile yanıp tutuşmadım mı?

--spoiler--

lan ne oldum ben böyle?
    http://img125.imageshack....img125/317/quelagecj0.jpg

(bkz: anakin s dark deeds)
    #2582296 (micro cuts, 12.11.2007 05:47 ~ 06:00)
  7. (bkz: team gizka)
    #3571572 (paradigma, 22.06.2008 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

star wars knights of the old republic 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. star wars knights of the old republic 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu star wars knights of the old republic 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 22 inci yuzyil » kizim olmadan asla » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » a fine romance » bilgi islem » onune gelene hakaret eden basbakan » sir isaac » kim nerede » sozlukten kiz kaldirmak » badlik amiri » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » osmanli cumhuriyeti » bir kadini anlamayi arzulamak » araba arkasi yazilari » asker kocasi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olasilik » sevistigi evde esyasini unutan erkek » yaran fikralar » kulina » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » bekaret uzerine acilan basliklar » extended substance » petrus » bir sehri sevmek » ayyash maghanda » iran » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » animal farm » arkadasinin ensesine saplak atan penguen