stanford 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. stanford universitesi
  2. aaron stanford
  3. stanford j shaw
  4. stanford shaw
  5. prof dr stanford shaw
  6. stanford university network
  7. stanford prison experiment
  8. stanford hapishane deneyi
  9. sozlukteki stanford universiteliler
  10. stanford binet zeka olcegi

© 2008 - uludağ sözlük

stanford başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stanford ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stanford nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islam channel » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » better off » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » cennetten kovulan insan replikleri » dunyanin en yasli bakiresi » kugu golu canavari » kendine gomulmek » the jester race » sozluk lan burasi » gundelik hayat teorileri » fatih tekke ve batuhan karadeniz » kilic usurmek » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » disforik duygudurum » kopeklerin birbirine girmesi » babayi ukulele calarken yakalamak » yaran kisisel iletiler » cukurova universitesi » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » gozyasi » rammstein » celinebilirlik » bu cocuk okumas » basincli konusma » carmen electra » kitap okumamayi marifet saymak » kar musikileri » transseksuel guzellik yarismasi