stand by 

kapat
  1. stand by: hazır durumda beklemek, alesta olmak.
    stand-by: yedekte hazır bekletilen bir şey.
    ayrıca (bkz: standby).
    #1715549 (meister writer, 02.06.2007 10:49)
  2. genelde türkiye'nin imf ile anlaştığı sömürü paketidir.

--spoiler--
    imf ile 357. stand by anlaşması yapıldı.
    --spoiler--
    #1715604 (LocK, 02.06.2007 11:09)

© 2008 - uludağ sözlük

stand by başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stand by ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stand by nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul a donmek » alucard » kul yutmaz » yeni baslayanlar icin afrika » crazy » yeni baslayanlar icin insanlik » henna » borsa » zibanmak » ilkokulun vazgecilmezleri » hamit el sabah » igrenc espiriler » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » evrim teorisi » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insomni » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » bordomavi net » gunahim ol benim » katlanmak » kujata » ataturk un emanetini devirmek istemek » nikotofobi » eksi sozluk matruska timi » emo dovmek » candan ercetin » rod stewart dinleyen seriatci » sarki isimlerinden mesaj yazmak » ergenekon un bir numarasi » devlet memuru